Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

yCraft.pl Dobry?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co widzę hosting jest dobry.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Mialem serwer lecz zrezygnowalem bo organizuje wiekszy projekt , nie mam nic do zarzucenia , ilosc przydzielanego ramu wyglada troche odrazajaco , lecz ram maja bardzo wydajny jak na ta cene .Polecam

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Opublikowano

JA TAM MAM SERWER!!!

Powiem tak, czasami (ale bardzo żadko) zdażają się chwilowe lagi. Ale trwają bardzo krótko

Administraca i support extra!

bardzo pomocni i cierpliwi

jak się cos rozwali od razu naprawią

jak masz pytanie od razu odpowiedzą!

POLECAM TEN HOSTING :D

=== Jeśli pomogłem ===

+++ Liczę na Like +++

Bywalec
Opublikowano

Dobry hosting, naprawdę: opłaca się. Administracja pomaga w każdej potrzebie. Ładnie wszystko poukładane. Nie ''przepalają'' im się maszyny. Możesz zawalić całą mapę, maja na tyle dobre maszyny, że to wytrzyma,

5jJNSGS.png

Opublikowano

Dobry hosting, RAMu nie możecie się czepiać, bo skoro dają tyle na slot, oznacza to, że wystarczy i nie ma powodów do obaw. Lagi są praktycznie na każdym hostingu od czasu do czasu, więc możesz śmiało brać serwer ;].

Opublikowano

Mam tam serwer i troche sie zawiodłem . Serwer scina sie okropnie czasami i to nie jest wina pluginow . Przez pewnien czas mieli klopoty z maszyna i przez to serwer mi sie crashowal .

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

Ja również polecam, ale takie wnioski wyciąga mój kolega:

Raz miałem serwer na ycraft - na początku wszystko było dobrze. Po pewnym czasie zaczęły się masowe spamy dotyczące tego

abym zainstalował kilka pluginów, tak zrobiłem, aby żyło się lepiej.

Po instalacji większych modyfikacji do serwa, zaczęły wyskakiwać jakieś błędy - jestem programistą, wiedziałem, że chodzi tutaj

o system bazy danych, była ona źle zmodyfikowana. Naprawiłem ją, błąd tkwił w tym, że oni albo źle edytują bazę danych

pod serwer, albo jest zrobiony ten hosting tylko dla zarobku - ale serwer można stawiać.

Wywnioskuj coś z tej opinii, ja tam nie miałem serwera, ale mój kolega wyjaśnił powyższym cytatem.

OndteAw.png

Opublikowano

yCraft.pl - hmm. Mam tam serwer, tanio, zero lagów, lecz! Bardzo głupi panel serwerowy, masakra - w ogóle nie da się wkleić mapy bo wszystko trzeba po kolei. Ale tak to spoko.

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wypowiem się tutaj gdyż w cenie są aktualne opinie posiadaczy serwera na ycraft.pl. Sam dziś zakupiłem 5-slotowy serwer by razem z administracją budować serwer bez przeszkód 24/7 . Bo zostawianie własnego komputera włączonego na dłuższy czas było nieopłacalne (prąd). Jak ukończymy prace nad serwerem to zastanowię się nad wykupieniem dedyka pod wiele slotów.

OPINIA:

Serwer świetny, bez lagów . Oczywiście nie przeginam z ilością pluginów. Nie ma sensu duplikować pluginy wciskając Commandbook i Essentials bo to praktycznie podobne pluginy. Chciałem zwrócić uwagę by przyszli administratorzy wzięli pod uwagę, że nie jest sztuka napchać pluginów w pizdu lecz sztuka jest dobrac właściwą ilość odpowiednich pluginów.

jqeuR.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

yCraft.pl - hmm. Mam tam serwer, tanio, zero lagów, lecz! Bardzo głupi panel serwerowy, masakra - w ogóle nie da się wkleić mapy bo wszystko trzeba po kolei. Ale tak to spoko.

Możesz przez FTP wgrać mapkę i gotowe :)

=== Jeśli pomogłem ===

+++ Liczę na Like +++

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam ..

Mam na tym hostingu serwer i Polecam lecz trzeba dlugo czekać na aktualizacje bukkit jak jest nowa wersja ..

Tak jak kolega wyżej napisał ze sie nie da .. Da sie ale przez FTP .

Hosting bardzo polecam i teraz podobno Taniej bedzie :)

Moj serwer 178.33.52.108 Zapraszam :)

Opublikowano

Witam ..

Mam na tym hostingu serwer i Polecam lecz trzeba dlugo czekać na aktualizacje bukkit jak jest nowa wersja ..

Tak jak kolega wyżej napisał ze sie nie da .. Da sie ale przez FTP .

Hosting bardzo polecam i teraz podobno Taniej bedzie :)

Moj serwer 178.33.52.108 Zapraszam :)

Daty ...

Cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...